dilluns, 29 de novembre del 2010

El dia desprès

Joan Herrera començarà una ronda de contactes amb els moviments socials d’esquerra per poder fer un diagnòstic compartit de l’etapa que s’obre a Catalunya amb la victòria de CiU i el creixement del PP.
El secretari general d’ICV,  Joan Herrera, ha comparegut avui en roda de premsa acompanyat pel coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, per valorar els resultats de les eleccions al Parlament i llançar un missatge a la gent que els ha votat: seran la veu  i el referent d’esquerres al Parlament amb una oposició constructiva, seria i bel•ligerant. Així, Herrera, ha assegurat que la coalició lluitarà per evitar retallades socials i retrocessos ambientals i batallarà per una sortida de la crisi justa i solidària.
Estarem a la primera línia de foc de qualsevol temptació espanyolista on passi per davant la segregació en funció del seu origen”, ha dit Herrera en referència a l’augment de discursos racistes i xenòfobs que representa el PP alhora que s’ha compromès a fer el possible per “avançar nacionalment de manera cohesionada”.
En referència als resultats obtinguts per ICV-EUiA, Herrera ha reconegut que la coalició ha patit el desgast de les forces de Govern però s’ha mostrat convençut que si la davallada ha estat moderada ha estat gràcies a la coherència i a la honestadat de la coalició.
Finalment, durant la roda de premsa, el secretari general ecosocialista ha dit que començaran a treballar amb una ronda de contactes amb organitzacions socials, ambientals i amb sindicats i totes aquelles organitzacions que ara entenen que és el moment que l’esquerra s’aixequi, per poder fer un diagnòstic compartit de l’etapa que s’obre a Catalunya amb la victòria de CiU i el creixement del PP.



Disfruteu del blog!
Marta i Paula

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada